• Røddikvej 20, 8464 Galten

SFO: 2339 9269

Helen Óladóttir Kristiansen den 01-07-2016
    Kære elever og forældre.

På vegne af medarbejderne og ledelsen på Gyvelhøjskolen ønsker vi jer alle en rigtig god og glædelig sommer. Vi glæder os til at se jer igen efter sommerferien med skolestart 9. august.
    Pia skoleleder blev rask meldt fra sit trafik uheld i mandags, så det tegner rigtig godt for kommende skoleår.
    På vegne af ledelsen
    Helen Óladóttir Kristiansen
    Pædagogisk Leder og Leder af SFO
    Helen Óladóttir Kristiansen den 23-06-2016
    Her med juni udgaven af SFO Fritterhøjens nyhedsbrev.

Erna Nielsen den 14-06-2016
    Skolebogen skiftes ud med sommerbogen.
    Sommerbogen er en landsdækkende læsekonkurrence for de 7-14 årige. Konceptet er:
    læs 3 bøger efter eget valg og anmeld bøgerne på Biblo.dk. Så er man med i konkurrencen om gode præmier. En sjov idesmiley
    Mvh læsevejleder Erna Nielsen
    Pia Weedfald Hansen den 19-04-2016
    Kære forældre og andet godtfolk

Gyvelhøjskolen opfordrer alle forældre, der kører deres børn i skole, om at benytte buslommen på Skolevej eller Hallens parkeringsplads, når de sætter børnene af.

Vi henstiller af sikkerhedmæssige hensyn til, at Gyvelvej (som er en privatvej), parkeringspladsen ved B-huset, samt den lille stikvej/Skolevej ved A-huset ikke anvendes som afsætningssted.
    Disse veje benyttes flittigt af cyklister, som dermed udgår bilerne.

På forhånd tak - og god dag.

Børn og medarbejdere på Gyvelhøjskolen
    Pia Weedfald Hansen den 18-01-2016
    Nyhedsbrev januar 2016

Mvh.
    Pia Weedfald Hansen den 15-01-2016
    Kære alle

Her lidt informativ læsning i forhold til elevfravær fra www.emu.dk som er Danmarks læringsportal under Ministeriet for børn, undervisning og ligestillling.

Pia Weedfald Hansen den 27-11-2015
    Kære Forældre

Kæmpe stor tak for jeres opbakning til- og deltagelse i skolefesten i går.
    Hvis man kan måle en succes på børnelatter, smil og unge mennesker der hygger og danser sammen, så vil jeg tillade mig at konkludere, at festen absolut var en succes.

Tak til alle der både i går mundtligt- og i dag pr. mail har rost skolens elever og medarbejdere for deres store indsats i forbindelse med festen. I er mere end velkomne til fortsat at komme både med gode idéer til, hvordan festen kan blive endnu bedre til næste år - og også gerne med et par ord om, hvad der fungerede rigtig godt.

Vi vil gerne opfordre jer til at sende os billeder, kopier af filmoptagelser, et par ord mm., så vi kan samle op på oplevelser og indtryk fra aftenen og mangfoldiggøre til alle forældre.

Husk at rose jeres børn for deres rigtig gode måde at være sammen på, for deres arbejde som de viste jer og for at de er nogle rigtig gode klasser....det kan ingen høre for meget :)

Dejligt at vi taler hinanden op - sammen bliver vi bedre :)

God weekend, når I når så langt.

Pia Weedfald Hansen den 12-11-2015
    Kære alle

I går havde vi et indledende møde i det nye elevråd.Se vedhæftede billede af elevrådet
    På mødet blev der valgt formand og næstformand for elevrådet.

smiley

Formand: Jeppe Rasmussen Berg 9b
    Næstformand: Jonas Gauer 4a

Vi ser frem til samarbejdet med elevrådet.

Bedste hilsner fra

Pia Weedfald Hansen den 02-11-2015
    Kære alle

I vedhæftede dkument findes navnene på de nye elevrådsmedlemmer samt deres suppleanter.
    Stort tillykke til alle med valget
    Vi ser frem til samarebjdet.

Mvh.
    Pia weedfald Hansen
    Pia Weedfald Hansen den 01-11-2015
    Elevrådsvalg 2015

D. 7. oktober 2015 afviklede vi elevrådsvalg 2015 på skolen.
    Skolebestyrelsesformanden var valgtilforordnet og tilså at alt gik rigtig til.
    Skolens teknisk serviceleder René Sørensen havde sørget for to valgbokse og elevrødderne sørgede for valgurner.

I dagene op til valget havde elevrødderne været rundt i alle klasser på 4.-9. årgang for at fortælle lidt om elevrådsarbejdet. Elevrådet fortalte om valgprocedure og -regler.
    Eleverne kunne efterfølgende stille spørgsmål til elevrødderne som flittigt svarede.

Alle elever i. 4.-9. årgang fik i valglokalet (hullet under biblioteket) udleveret én stemmeseddel, hvorpå der kunne påføres to navne fra egen klasse, Elevernes navne blev streget ud på valglister efterhånden, som de fik udleveret deres stemmeseddel.

I hver klasse fra 4. - 9. årgang skulle findes to elevrådsmedlemmer og to suppleanter.

Valget forløb meget flot med super disciplin og engagement.
    En rigtig god oplevelse.

PS. det nye elevråd offentliggøres i uge 45 :)

Kontorets åbningstid

Mandag, onsdag og fredag
- 7.45-11.30 og 12.10-15.00

Tirsdag og torsdag
- 7.45-11.30 og 12.10-16.00
SFO: 23 39 92 69

En uretfærdig middag

Rollespil på 8. årgang om fordeling af verdens ressourcer

Kontinent: Asien Kontinent: Asien
Verdens goder er ikke ligeligt fordelt. Det oplevede 8. årgang i dag på første hånd. Mundu - center for global dannelse var på besøg for at lære eleverne om verdens ressourcefordeling. Eleverne fordelte sig på de forskellige kontinenter. For mange søgte i-landene og måtte derfor søge til fattigere verdensdele. Herefter udspillede sig et rollespil, hvor eleverne skulle kæmpe om verdens ressourcer, handle med hinanden, give u-landsbistand. Som det også er i den virkelige verden, var de heldigste elever dem fra i-landene, som kunne mæske sig med masser af chips, frugt, grøntsager…, hvorimod det var knap så sjovt at tilhøre eksempelvis Afrika, hvor man sat på gulvet og spise ris og en smule frugt. I takt med at eleverne blev mere og mere sultne intensiveredes kampen om manden.
Hver kontinent valgte selv styreform, og udpegede en leder og en handelsminister. En enkelt leder måtte dog se sig afsat ved et blodigt kup, fordi befolkningen følte sig undertrykt.
Ikke alle elever blev mætte, men langt de fleste elever blev klogere.