• Gyvelhøjskolen

SFO: 2339 9269

Pia Weedfald Hansen den 22-03-2019
    Menu uge 13

Mandag:   Ovnbagt kartoffelmos på bund af oksekød

Tirsdag:    Parika-gryde m/ris (kalkun)

Onsdag:    Tarteletter m/salat

Torsdag:   Chili con carne (mild)

Fredag:     Svensk pølseret

Alle retter serveres med salat/grønt

Helen Óladóttir Kristiansen den 21-03-2019
    Søndag den 7. april... kom og vær med...

til indvielse af "Båndet - sporet Låsby Stationsby - Galten - Skovby".
    Vær med til en dejlig dag med 7 forskellige "Hotspots" (Events), hvor der er aktiviteter for alle, når Båndet indvies søndag den 7. april.

Se det fulde programme i vedhæftede filer. Der kan også læses mere om projektet på Facebook: "Indvielse af Bånde"

Pia Weedfald Hansen den 12-03-2019
    Kære elever og forældre

Der vil inden for forhåbentligt kort tid, blive foretaget afmærkning af cykelbaner på Røddikvej. Vejret skal være lidt varmere, så cykelafmærkningerne klistrer ordentligt fast.

I dag parkeres helt lovligt på kantbanen. Med tiltaget skal parkering fremover ske ”på kørebanen” til venstre for den 30 cm fuldoptrukne linje.

Dermed skabes bedre/sikre forhold for elever til og fra skole, idet de bløde trafikanter ikke skal venstre om en parkeret bil.

Der vil samtidig blive opsat færdselstavle kaldet C22,1 (parkering forbudt) på den lille p-plads ved skolens gymnastiksal på skolevej med en undertavle med teksten ”Personale undtaget 07.30-17.00”. Tavlen er lig tavlerne ved p-pladsen på Røddikvej ved B-huset, hvor der ligeledes er parkering forbudt for andre end skolens personale.

Overtrædelse af ovenstående vil blive politianmeldt, da tiltaget er sket på baggrund af, at der hver morgen tidligere har været observeret en farlig cocktail af bakkende forældre, der benytter p-pladsen til afsætning og cyklister (elever) der skal i skole. Når p-pladsen ”reserveres” til personalet vil risikoen for nedkørsel af cyklister minimeres betragteligt.

Vi henviser til ”Kys og Kør” ved Galtenhallen, hvor afsætning og afhentning kan foretages mere sikkert.

Endelig kan jeg oplyse om, at elever der kører på knallert henvises til at benytte skolevej og parkeringen ved skurerne i tilknytning til gymnastiksalen. Der må ikke køres på knallert på skolens område, da der færdes legende børn. Eleverne blev orienteret om dette på morgensamling torsdag i uge 10.

Pia Weedfald Hansen

Pia Weedfald Hansen den 08-03-2019
    KANTINEN

Kantinen åbningstider er kl. 9.30-12.30.

Dog sælges dagens ret kun i tidsrummet kl. 11.15-12.30

Husk: kun kontantsalg indtil videre
    Helen Óladóttir Kristiansen den 28-02-2019
    Gyvelhøjskole Merchandise

Kære Elever og forældre.
    Vi har oplevet stor glæde hos vores afgangselever, når de har fået lavet deres personlige trøje med logo fra Gyvelhøjskolen.

For at kunne give alle elever muligheden for at købe sin egen personlige Gyvelhøj-merchandise, har vi fået etableret et samarbejde med Sport24 om en merchandise webshop. Her kan vælges mellem t-shirt, hoodie, sweatshirt eller sportstaske.

Denne webshop ligger på skolens hjemmeside, http://www.gyvelhoejskolen.dk under fanen Merchandise. Og under LINKS på forældre intra.

Det er naturligvis helt frivilligt om man har lyst til at benytte dette tilbud. Webshoppen fungerer som en ganske almindelig webshop, hvor I betaler online og får varen leveret hjemme hos jer privat.

Pia Weedfald Hansen den 15-11-2018
    Kære alle

Vi vil gerne gøre jer opmærksom på et fantastisk tilbud rettet mod forældre, som er ved at gå fra hinanden, eller for nyligt er gået fra hinanden.

Tilbuddet, der er gratis, indeholder 1-3 samtaler med fokus på barnet/børn.
    Tilbuddets mål er, at blive gode forældre i en ny sammenhæng, og varetages af fagprofessionelle i Børn og Unge.
    Det konkrete indhold af de enkelte samtaler registreres ikke.

Se mere:

Venligst hilsner

Gyvelhøjskolens ledelse
    Helen Óladóttir Kristiansen den 21-08-2018
    Kære forældre.
    I forbindelse med afvikling af forældremøder på alle årgange, er der måske behov for at minde om hvilken rolle forældrerådet har. Det er her med vedhæftet.

Øvrige principper som skolebestyrelsen har lavet, kan i øvrigt læses på skolens hjemmeside:
    Pia Weedfald Hansen den 13-06-2018
    Kære alle

Hermed "Politik for digitale devices og medier" gældende fra 1. august 2018.

Mvh.
    Skolebestyrelsen
    Pia Weedfald Hansen den 21-09-2017
    Kære alle

Her lidt informativ læsning i forhold til elevfravær fra www.emu.dk som er Danmarks læringsportal under Ministeriet for børn, undervisning og ligestillling.

Pia Weedfald Hansen

Kontorets åbningstid

Mandag, onsdag og fredag
- 07:45-11:00 og 11:45-15:00

Tirsdag og torsdag
- 07:45-11:00 og 11:45-16:30
Tlf.: 8794 3200
SFO: 2339 9269

• 25-03-2019
    TS møde ·
  • 25-03-2019
    TS-møde ·
  • 27-03-2019
    Formøde skolebestyrelsen ·

En uretfærdig middag

Rollespil på 8. årgang om fordeling af verdens ressourcer

Kontinent: Asien Kontinent: Asien
Verdens goder er ikke ligeligt fordelt. Det oplevede 8. årgang i dag på første hånd. Mundu - center for global dannelse var på besøg for at lære eleverne om verdens ressourcefordeling. Eleverne fordelte sig på de forskellige kontinenter. For mange søgte i-landene og måtte derfor søge til fattigere verdensdele. Herefter udspillede sig et rollespil, hvor eleverne skulle kæmpe om verdens ressourcer, handle med hinanden, give u-landsbistand. Som det også er i den virkelige verden, var de heldigste elever dem fra i-landene, som kunne mæske sig med masser af chips, frugt, grøntsager…, hvorimod det var knap så sjovt at tilhøre eksempelvis Afrika, hvor man sat på gulvet og spise ris og en smule frugt. I takt med at eleverne blev mere og mere sultne intensiveredes kampen om manden.
Hver kontinent valgte selv styreform, og udpegede en leder og en handelsminister. En enkelt leder måtte dog se sig afsat ved et blodigt kup, fordi befolkningen følte sig undertrykt.
Ikke alle elever blev mætte, men langt de fleste elever blev klogere.